Scene parcă desprinse din cele mai negre coșmaruri pe care le poate avea un părinte au avut loc într-o instituție de învățământ din sectorul 1 al capitalei. Pe lângă dobândirea unor informații noi importante legate de gramatică, literatură sau matematică, un băiețel de numai 8 ani s-a ales și cu trauma vieții lui în cadrul școlii în care învăța, după ce a fost agresat sexual nu o dată, ci de două ori de către un coleg

Părinții copilului lansează acuzații deosebit de grave la adresa conducerii școlii, susținând că aceasta nu doar că nu ar fi luat măsuri, ba chiar ar fi mușamalizat totul, astfel că deși primul act de agresiune a avut loc acum doi ani, informațiile au fost făcute publice abia acum.

După ora de sport s-a dus la toaletă și nu era zăvor. A intrat un băiat acoperit cu glugă și i-a văzut doar ochii. – A mărturisit reporterilor Antena 3 CNN mama copilului.

Investigațiile medicale la care a fost ulterior supus băiatul confirmă abuzul sexual. 

dramatizare

Polițiștii continuă cercetările în acest caz deși dosarul pe numele violatorului a fost clasat din cauza vârstei.

În continuare direcțiunea, dar și profesorii și chiar psihologul Școlii Nicolae Titulescu fie neagă cele întâmplate, fie nu recunosc că știau despre acest caz în fața jurnaliștilor Antena 3.

S-ar putea să-ți placă și...

Mai multe de la autor

+ There are no comments

Add yours