Despre

Ce este proiectul Un Pic Altfel ?
Proiectul „Un Pic Altfel” a luat naștere în primăvara anului 2020, sub numele inițial „Crescut În România”. Proiectul are la bază dorința de a prezenta realitățile din lume, prin ochii unor tineri din România. În primă fază, proiectul nu a avut succesul așteptat, am avut parte de zeci de eșecuri, luni de analiză și transformări, dar pasiunea pentru jurnalism, festivaluri, dar și știri de senzație, au dus, cred, la forma finală a proiectului, cea pe care o vedeți astăzi, aici.

Cine este în spatele proiectului ?

Andrieș Dimitrie – inițiatorul proiectului
Salut, sunt Dimitrie, inițiatorul proiectului „Crescut În România” și „Un Pic Altfel”, pasionat de fotografie, jurnalism și festivaluri. Student al Facultății de Științe Politice din cadrul Universității din București, mi-am început drumul în presa online încă din 2020 când am inițiat proiectul „Crescut În România”, experiența acumulată de-a lungul a patru ani, a dus la forma finală a modului de abordare și creare a conținutului prezent aici. Mai multe informații vor fi prezentate pe parcurs.

Instagram

Tucan Andrei – asociat al proiectului din 2024
Andrei Tucan (19 ani, București) a absolvit Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti”, iar în prezent urmează ciclul de studii universitare de licență în cadrul Facultății de Științe Politice a Universității din București. În prezent, domeniul principal de interes/cercetare al acestuia este jurnalismul (în special cel politic) și susține presa independentă, punând întotdeauna accentul pe obiectivitate, imparțialitate, furnizând informații concrete, care nu sunt influențate de aspecte politice sau comerciale, apărând valorile democratice și promovând diversitatea și pluralismul în fluxul de informații.

Instagram