Două eleve din BACĂU s-au luat la bătaie din cauza unui băiat.

Două eleve de la Şcoala Generală Mircea Cancicov Bacău, s-au luat la bătaie chiar pe holul şcolii, din cauza unui băiat, informează Antena 3.

Minorele aflate în clasa a-6-a şi clasa a-7a, au fost filmate în timp ce s-au luat la bătaie pe holurile şcolii. Mai mulţi elevi s-au strâns in jurul lor, dar nimeni nu le-a oprit, ba chiar aceștia strigau: „Dă-i mai tare!”

Din primele informaţii, conflictul dintre cele două fetele ar fi început din cauza unui băiat. Una dintre ele a ajuns la Spitalul de Urgenţă Bacău cu răni serioase.

Inspectoratul Școlar Județean Bacău a fost informat ieri despre o altercație între 2 eleve de la Școala Gimnazială ,,Mihai Drăgan” Bacău, urmare a unui conflict extern. Elevele de clasa a VI-a, respectiv a VII-a, se aflau în evidența consilierului școlar, din cauza interacțiunilor de tip bullying.

Imediat după incident conducerea școlii a discutat cu părinții și cu un reprezentant IPJ de la Biroul Siguranță Școlară. Analiza contextelor care au generat incidentul se realizează actualmente de către Comisia pentru prevenirea și eliminarea violenței din unitatea de învățământ.

Astăzi, eleva de clasa a VI-a nu s-a prezentat la școală, părinții acesteia anunțând ca are scutire medicală 2 zile după vizita la medic.

Inspectoratul Școlar monitorizează situația, fiind în legătură permanentă cu directorul și consilierul școlar al unității de învățământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *