Copii supuși la abuzuri de neimaginat într-o presupusă grădiniță de lângă capitală

Urlete, jigniri, amenințări și agresinuni fizice. Acesta este tratamentul primit de copiii duși la o grădiniță privată din Popești-Leordeni în schimbul sumei de 1200 de lei pe lună! Înregistrările care au ieșit la iveală zilele acestea sunt puțin spus halucinante.


imagini: dramatizare
sursă audio: Pro TV

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele educatoarei în vârstă de 24 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmărirea penală fiind coordonată de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, însă așa zisa grădiniță nu s-a închis, ci doar pagina de Facebook. Spunem „așa zisa” deoarece în realitate nu este o grădiniță acreditată de către Ministerul Educației, ci o simplă firmă privată care oferă un fel de oferte educaționale si ingrijire pentru copii. Educația si îngrijirea primită de acești copii observăm însă că lasă cu mult de dorit. 

Este interesant totuși faptul că în ciuda abuzurilor de neconceput, a dezvăluirilor privind absența acreditării Ministerului Educației și a investigației penale inițiate împotriva educatoarei, părinții au anunțat că intenționează să-și ducă în continuare copiii la centrul respectiv. Motivul? Cel mai probabil programul lor încărcat și lipsa altor opțiuni, cum ar fi o rudă care să poată avea grijă de micuți în timpul zilei.

Telefonul Copilului- 119

Orice copil trebuie să știe că are dreptul să fie în permanență în siguranță. Orice pericol la adresa siguranței și integrității fizice/ psihice poate fi semnalat la numărul de telefon 119. Acesta este disponibil în toate rețelele de comunicații din România, iar apelurile realizate către acest număr sunt gratuite.

S-ar putea să-ți placă și...

Mai multe de la autor

+ There are no comments

Add yours