Eveniment EMOȚIONANT la Baza 95 Aeriană „Erou Căpitan Aviator Alexandru Şerbănescu” Bacău.

În cursul zilei de astăzi a avut loc o ceremonie emoționantă de trece în rezervă a domnului plutonier major Mitrofan Constantin. Urăm acestuia, pe această cale, pensie lungă si multă sănătate !

„La Baza 95 Aeriană a avut loc astăzi, 12 ianuarie 2023, ceremonia de trecere în rezervă a colegului nostru, plutonier major Mitrofan Constantin.

,,Am fost primul din familie care a ales o carieră militară deoarece mi-am dorit să urmez acest drum din pasiune pentru viața cazonă și respect pentru frumusețea ținutei miliare și a ceea ce reprezintă ea.

La început de drum am ales infanteria și dacă ar fi să aleg din nou aș lua aceeași hotărâre. De-a lungul carierei am fost comandant grupă lunetiști, o categorie de armament de care m-am îndrăgostit și pe care mi-aș fi dorit să o descopăr și mai mult. Am avut parte de perioade lungi, dar frumoase de pregătire și specializare. Am trăit perioade foarte intense la Batalionul 151 Infanterie ,,Războieni” și la Batalionul 634 Infanterie ,,Petrodava”.

De asemenea, am participat în anul 2013 în teatrul de operații din Afganistan, o experiență prin intermediul căreia am pus în aplicare toate cunoștințele și perioadele de instrucție din anii precedenți.

La Baza 95 Aeriană am venit inițial în cadrul Companiei 956 Poliție Militară, unde am pus în aplicare deprinderile pe care mi le-am format în cadrul Forțelor Terestre și am participat la misiuni specifice de poliție militară, după care am fost încadrat la Biroul Personal și Mobilizare. Lucrul de care am fost cel mai onorat să mă ocup a fost responsabilitatea și grija Drapelului de Luptă al Bazei 95 Aeriană, pentru care am depus toate eforturile pentru a-l păstra și promova cu fiecare ocazie pe care am avut-o.

Colectivul Bazei 95 Aeriană a fost cel care mi-a revelat imaginea frumoasă a relațiilor interumane, aspect pe care l-am descoperit fiind responsabil de tehnoredactarea ordinului de zi pe unitate, prin intermediul căruia am avut oportunitatea de a colabora și cunoaște aproape întreg personalul unității. Am avut parte de un colectiv minunat atât la Compania Poliție Militară, cât și la Personal și Mobilizare.

Mulțumesc întregului colectiv al Bazei 95 Aeriană pentru tot sprijinul acordat, pentru răbdarea de care a dat dovadă în colaborarea pe care am avut-o și le transmit tuturor multă sănătate și realizări pe plan personal și profesional!” – plutonier major Mitrofan Constantin.

Îl felicităm pentru modul responsabil în care și-a onorat activitatea și pentru profesionalismul de care a dat dovadă pe parcursul anilor petrecuți în slujba armatei!

Pensie lungă, multă sănătate, bucurii şi împliniri alături de cei dragi!”

A transmis pe Facebook Baza 95 Aeriană „Erou Căpitan Aviator Alexandru Şerbănescu”
Foto: Baza 95 Aeriană „Erou Căpitan Aviator Alexandru Şerbănescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *