Festivalul MASSIF caută voluntari !

Organizatorii Festivalului Massif, a cărui primă ediţie este programată pentru începutul lunii martie, în Poiana Braşov, caută voluntari care să asigure buna desfăşurare a evenimentului.
Aceştia urmează să fie repartizaţi în festival în funcţie de „preferinţe, abilităţi şi aptitudini” şi vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăţa tehnici şi elemente de management al proiectelor, comunicare, customer care şi self-management, a precizat, într-un comunicat, echipa Massif.
Departamentele unde pot activa sunt: Angels (artişti), Acreditări, Check-in, Emergency Team, Logistică, Press Center, User experience şi Acces.
„Cei care se înscriu au şansa să petreacă trei zile cu unii dintre cei mai mari artişti internaţionali care vor fi prezenţi pentru trei zile, în Poiana Braşov”, li se promite tinerilor care vor fi selectaţi.
Pentru a putea să se înscrie în selecţii, tinerii trebuie să aibă cel puţin 16 ani.
Procesul de recrutare are loc până pe data de 6 februarie, iar înscrierea se face online pe platforma voluntarbv.ro sau pe site-ul oficial al festivalului: bemassif.com, secţiunea „Volunteer”.
Deocamdată, nu au fost comunicate numele artiştilor ce vor susţine concerte la festiva

Sursa: zi-de-zi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *