Massif Festival 2024 se apropie! Grăbește-te să-ți cumperi un abonament!

Mai este puțin peste trei săptămâni până la festivalul Massif, unicul eveniment din Europa Centrală și de Est, care are loc într-o stațiune montană.

Massif, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Brașov. Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival de muzică dintr-o stațiune montană vine cu o abordare wild și cu multe activități și momente de neuitat pentru iubitorii de muzică, distracție și munte.

Biletele Under25 s-au vândut în procent de 95%, pentru tinerii sub 25 de ani este momentul să profite de ultimele bilete disponibile spre vânzare.

Prima ediție a festivalului Massif a adunat peste 38.000 de iubitori ai muzicii, distracției și muntelui, în cele 3 zile de show-uri și concerte live din Poiana Brașov. Peste 100 de artiști români și internaționali au animat atmosfera la scenele de la baza pârtiei și la apres-ski-urile partenere. În timpul festivalului, participanții s-au bucurat de o diversitate de genuri muzicale: de la muzică electronică, folclor experimental, rap, trap, disco, rock și pop.

Artiștii anunțați până în acest moment sunt:

Main Stage: DIRTY NANO, GORDO, GRIGORÉ, MAHMUT ORHAN și SHIMZA

G.O.A.T. Stage: CHASE & STATUS DJ SET, CTC, DELIRIC X SILENT STRIKE, GRASU XXL, THE HOLLYGOOD GANG, HVNDS, KILLA FONIC, NETSKY, PUYA, SUIE PAPARUDE, WILKINSON și DUB FX FEAT. WOODNOTE

Bilete disponibile pe bemassif.com

S-ar putea să-ți placă și...

Mai multe de la autor

+ There are no comments

Add yours