Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival de iarnă a început aseară în Poiana Brașov. Din nefericire, chiar prima zi a fost marcată de vreme neprielnică, cu ploi și ninsori ce i-au determinat pe mulți turiști spre a se întoarce la unitățile de cazare.

Totuși, cei care au ales să rămână s-au distrat din plin atât la cele două scene unde muzica a răsunat până târziu în noapte, cât și în cadrul VIP Lounge, unde a avut loc un after party de neuitat la care au participat vedete precum Mihai Petre, Răzvan Fodor sau Andi Moisescu, acesta din urmă fiind unul dintre cei care vor mixa în această seară pe G.O.A.T. Stage.

Fiind acoperită, scena G.O.A.T. i-a atras pe festivalierii care doreau să se ferească de intemperii. Acolo au cântat live artiști precum Puya, Șuie Paparude și HVNDS.

Între timp, la scena principală atmosfera a fost întreținută de Sezer Uysal, Mahmut Orhan și Gordo, însă pe parcurs publicul s-a disipat din cauza condițiilor meteorologice. 

Pentru azi și zilele următoare meteorologii par să vină cu previziuni favorabile, nefiind anunțate precipitații, astfel că organizatorii se așteaptă ca numărul oamenilor prezenți să crească exponențial.

Astăzi vor urca pe Main Stage: Arias, Mahony, Shimza și Grigore, în timp ce pe G.O.A.T Stage, lui Andi Moisescu i se vor alătura și CTC, Grasu XXL, Netsky, Hollywood Gang.

Cei care încă nu au bilet dar doresc să participe la ultimele 3 zile de festival, au posibilitatea de a-și achiziționa bilete începând cu 250 de lei pe zi.

S-ar putea să-ți placă și...

Mai multe de la autor

+ There are no comments

Add yours