Ziua 3/4

Ziua de festival cu numărul 3 a debutat fabulos. În paralel, Day Dreamers (Scena principală) și Killa Fonic (G.O.A.T. Stage) au fost cei care au deschis distracția în Poiana Brașov. Numărul participanților de astăzi a fost considerabil mai mare în comparație cu zilele precedente.

De departe cel mai așteptat a fost DJ-ul german Claptone, care a încins atmosfera la intensitate maximă. Publicul s-a înghesuit în fața scenei să danseze cât mai aproape de celebrul artist care nu este străin de aprecierea iubitorilor de muzică din România. Anii anteriori românii au petrecut până în zori pe muzica sa atât la Neversea cât și la Untold.

foto by- Marian Calestru

Edy Chereji, cofondator Untold Universe (Untold, Neversea, Massif) se declară mulțumit de evoluția festivalurilor, susținând că aceasta a decurs într-un mod firesc, începând din inima Transilvaniei, în Cluj-Napoca, urmând apoi să organizeze cel mai mare festival de la malul mării (din Europa), la Constanța, ajungând in cele din urmă la munte cu cel mai nou festival organizat de către acesta, Massif Festival, ce a debutat anul trecut. El a mărturisit faptul că a selectat Poiana Brașov ca locație pentru noul festival fără ezitare, mai ales pentru că iubește stațiunea, iar în fiecare iarnă încerca să își facă timp pentru o escapadă la munte în Poiană. Nu avem cum să nu amintim și faptul că anul acesta a avut loc și prima ediție Untold Dubai, iar cofondatorul ne-a comunicat că are în plan să ducă și Neversea, dar și Massif la nivel internațional, însă nu a specificat dacă Emiratele Arabe Unite sunt în planurile sale ca locație, deși a subliniat satisfacția sa în privința relațiilor cu autoritățile din Dubai.​

Duminică, ultima zi de festival va debuta mult mai devreme, porțile deschizându-se la ora 12:00 și se va încheia la scurt timp după apusul soarelui. În acest interval vor urca pe scena principală: Akos, Marwan Dua și Valeron, iar pe G.O.A.T. Stage vor încânta publicul HipHop Takeovers și Erika Isac.

S-ar putea să-ți placă și...

Mai multe de la autor

+ There are no comments

Add yours