Mazda: Noua versiune a lui MX-30, cu motor rotativ ca range extender, debutează în 13 ianuarie

Constructorul japonez de automobile anunță că noua versiune a lui MX-30, cu motor rotativ utilizat ca range extender, va debuta în 13 ianuarie, cu ocazia Salonului Auto de la Bruxelles

De câțiva ani încoace se tot vorbește despre revenirea legendarului motor rotativ, dar nu așa cum se așteaptă fanii Mazda. Acesta va fi utilizat ca range extender pentru modelul MX-30, potrivit unor informații care au apărut în noiembrie 2022.

Acum, constructorul japonez de automobile confirmă acest lucru și, mai mult, aflăm exact când facem cunoștință cu această nouă versiune a lui MX-30. Evenimentul va avea loc în 13 ianuarie, cu ocazia Salonului Auto de la Bruxelles.

Din păcate, Mazda nu a oferit detalii suplimentare. Numele noii versiuni este și el necunoscut, dar, potrivit zvonurilor, aceasta ar putea fi denumită MX-30 R-EV și va fi disponibilă începând cu primăvara acestui an.

În prezent, Mazda MX-30 este echipată cu un motor electric, capabil de 146 CP. Bateria are o capacitate de 35.5 kWh și promite o autonomie relativ mică, de până la 240 de kilome

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *