Militari Residence – Haos și nervi întinși la maximum!

Lucrările la modernizarea tronsonului 2 al Drumului Osiei dau peste cap complet traficul din zonă și produc un haos de neimaginat.

Localnicii care au un automobil personal sunt nevoiți să găsească rute alternative pentru a ajunge inapoi acasă după o zi istovitoare de muncă. Cu toate acestea însă, cei mai nedumeriți sunt cei care au la dispoziție doar mijloacele de transport in comun. Autobuzele pe care le utilizau inainte pentru a ajunge în cartierul rezidențial din vestul capitalei nu mai circulă in zonă (138, 178, 278). În schimb, a fost introdusă o linie metropolitană, 478, însă care are un traseu mult mai lung, ocolitor, dinspre Bulevardul Preciziei (metrou Păcii) spre Militari Residence, prin satul Roșu. În momentul de față locuitorii din zonă ajung să piardă pe drum și de două ori mai mult timp decât înainte, in condițiile în care oricum zona era sufocată de trafic intens, iar aceștia petreceau in trafic zeci de minute bune pentru a ajunge din Chiajna in București și invers.

Conform informațiilor prezentate printr-o postare pe pagina de Facebook a primarului sectorului 6, Ciprian Ciucu, lucrările vor dura 3 luni, iar valoarea totală a acestora este de 1.668.976.10 lei (TVA inclus) și vizează carosabilul, trotuarele, pistele de biciclete și spațiile verzi.

S-ar putea să-ți placă și...

Mai multe de la autor

+ There are no comments

Add yours