Ofertă bombă pentru studenții Universității din București! Prețuri speciale la biletele pentru Massif Festival 2024!

Știam cu toții deja de existența categoriei de bilete dedicate tuturor tinerilor elevi/studenți cu vârste sub 25 de ani, care plătesc 59 de euro (+taxe) pentru accesul general în toate cele 4 zile ale festivalului.
Acum însă, printr-un parteneriat șoc între Universitatea din București și Massif Festival, s-a lansat o nouă categorie de bilete: Massif 2024- UniBuc, care oferă acces general la toate cele 4 zile ale festivalului la un preț cu totul special- doar 49 de euro + taxe (echivalentul a aproximativ 284 lei) și este bineînțeles dedicat exclusiv studenților Universitătii din București. Astfel, aceștia au acum ocazia de a participa la cel mai mare festival de muzică din Poiana Brașov la un preț pur și simplu de nerefuzat. Aceștia trebuie să aibă în posesia lor la intrarea în festival un act doveditor precum legitimația de student.
Anunțul care a stârnit un val de entuziasm printre studenți a fost făcut printr-o postare chiar pe pagina oficială a Universității. Universitatea din București găzduiește în prezent aproximativ 34.000 de studenți, o cifră de aproape 3 ori mai mare decât capacitatea festivalului.*arhivă Massif 2023

Vă reamintim faptul că stațiunea montană Poiana Brașov va găzdui a doua ediție a festivalului Massif în perioada 14-17 martie 2024, iar pe scenă vor urca o avalanșă de artiști celebri, printre care: Mahmut Orhan, Dirty Nano, Puya, Killa Fonic, Deliric, Grigorè sau Gordo, aceștia reprezentând doar câțiva dintre cei confirmați, cu mulți alții urmând să fie anunțați de către organizatori.

S-ar putea să-ți placă și...

Mai multe de la autor

+ There are no comments

Add yours