În prima zi a Festivalului Massif, Poiana Brașov a găzduit peste 10.000 de persoane care au avut de ales dintre 8 scene. Artiștii au fost primiți cu căldură de festivalieri, atmosfera incendiara de pe pârtie a făcut ca zăpada să se topească și în același timp ambientul fiind unul destul de plăcut.În drumul către Poiana Brașov, Poliția a instalat un număr de 10 filtre rutiere pentru prevenirea conducerii sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor stupefiante.

În cadrul festivalului au participat peste 100 de forțe de ordine și echipaje ale ISU ce au avut în plan menținerea unui climat favorabil desfășurării evenimentului. Delia a strâns în jurul acesteia o mulțime de spectatori, playlist-ul acesteia a aprins scânteia în inimile petrecăreților.

Cel mai așteptat DJ din cadrul festivalului, Dimitri Vegas a transmis: „Am o bucurie imensă de fiecare dată când vin în România, pentru că de fiecare dată experiența e diferită. De această dată sunt în Poiana Brașov alături de MATTN, soția mea. Se întâmplă destul de rar să avem această posibilitate de a fi amândoi pe aceeași scenă a unui festival. Am avut și un moment live împreună pe mainstage-ul primei ediții a festivalului Massif”, a declarat acesta.

MATTN a deschis set-ul lui Dimitri Vegas. Cei doi au mai fost împreună pe scenele marilor festivaluri ale lumii, dar a fost pentru prima dată când s-a întâmplat ca MATTN și Dimitri Vegas să aibă un astfel de moment. În timpul show-ului ei, MATTN a avut un moment special cu Alexandra Stan.

Grasu XXL și Ștefania au susținut concertul live, festivalierii au încins atmosfera pe melodiile preferate.

Scenele GOAT și Retro, au strâns în jurul lor pasionații de rock, pop, muzica electronică și nu numai. În a doua zi a festivalului au fost așteptați peste 15.000 de participanți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *