România fierbe la foc mic. Când va avea loc și ce se va întâmpla în următoarea ședință a coaliției de guvernare

Miercuri, PSD și PNL urmează să se întâlnească din nou în ședință pentru a lua o decizie finală în privința alegerilor, în contextul în care negocierile de vineri au fost un fiasco, iar ședința programată pentu duminică  a fost amânată pentru 21 februarie.
Atenție! Deciziile care vor fi luate în privința comasării alegerilor sunt cruciale. Dacă nu se ajunge la un acord acum, calendarul stabilit va fi menținut, cu sufragiul pentru Parlamentul European pe 9 iunie.

Vom afla și dacă aceste partide vor candida pe liste comune la alegerile europarlamentare, urmând ca ulterior acestea să poată negocia chiar și în privința unui candidat comun la prezidențiale și pe listă comună pentru parlamentare

Se pare că în interiorul PSD se manifestă o rezistență clară împotriva comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale, mai exact, conform surselor, în tabăra Vasile Dîncu- Gabriela Firea- Paul Stănescu.

În momentul în care vom avea un program pentru toate alegerile, pentru tot anul electoral, în momentul acela este posibil să avem şi comasare
Marcel Ciolacu
Președintele PSD / Prim-ministrul României

S-ar putea să-ți placă și...

Mai multe de la autor

+ There are no comments

Add yours