Situație scandaloasă la prima înfățișare a procesului lui Vlad Pascu, ucigașul din 2 Mai

Tânărul care a curmat viețile a 2 adolescenți în comuna 2 Mai din județul Constanța după ce s-a urcat la volan drogat cu cocaină, amfetamină, și metamfetamină este judecat în prezent pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

Ieri, (22 februarie) a avut loc prima dezbatere în fața instanței, context în care s-a produs o situație cel puțin șocantă. Ancuța Ioana Popoviciu, judecătoarea care se ocupă de acest caz, a stârnit haos și revoltă în special în rândul familiilor victimelor. Aceasta a întrebat dacă se află în sală unul dintre cei doi tineri uciși în accidentul devastator, pentru că ar fi avut nevoie de buletinul acestuia. 

Inspecția judiciară s-a autosesizat și a inițiat o anchetă disciplinară.

Părinții victimelor sunt în continuare terifiați. După toată suferința profundă cauzată de pierderea tragică a copiilor lor, familiile acestora au fost supuse și unei atitudini insensibile și ofensatoare din partea judecătoarei. Tatăl lui Robert, tânărul despre care s-a întrebat dacă se află în sală, a fost văzut ieșind din judecătorie în lacrimi și cu o expresie de disperare pe chip din cauza nedreptăților la care este supus în continuare fiul lui, deși acesta se află în mormânt.

S-ar putea să-ți placă și...

Mai multe de la autor

+ There are no comments

Add yours