Ce se va alege de FCSB? Modificări pe ultima sută de metri înainte de partida cu U Cluj

Mâine (luni, 19 februarie) are loc un nou meci extrem de important în etapa 26 din Superligă între FC Universitatea Cluj și FCSB.

Lipsa lui Adrian Șut a fost puternic resimțită la meciul cu Sepsi după ce acesta a fost suspendat ca urmare a acumulării de cartonașe galbene. Acum fanii așteaptă cu nerăbdare revenirea sa pe teren în cadrul confruntării cu „U” Cluj. Cu siguranță și Gigi Becali este extrem de entuziasmat de această revenire, având în vedere admirația pe care i-o poartă mijlocașiului, considerându-l un jucător crucial pentru echipă.

Șut e dirijorul, îmi pare rău să o spun, dar e dirijorul. Avem orchestră, dar un singur dirijor. Trebuie apoi dirijori. Când lipsește unul, avem nevoie de un altul. Să vedem, nu știu.
George (Gigi) Becali
Proprietar FCSB
declarații pentru GSP

În schimb, pe lângă Vlad Chiricheș, Denis Haruț și Alexandru Pantea, despre care era deja clar că suferă în continuare din cauza unor accidentări anterioare, un jucător deosebit de important se alătură listei negre- Alexandru Băluță, care s-a îmbolnăvit recent.

Legat de meciul de mâine, știm că va fi unul greu, unul în deplasare și trebuie să fim din nou pregătiți pentru un meci important. Jucătorii mei sunt pregătiți, mergem acolo să ne luptăm pentru cele trei puncte, acesta este obiectivul nostru. Spun mereu că avem un lot bun, de care sunt mulțumit, fac parte din fotbal accidentările. Trebuie să găsim soluții, am încredere în toți fotbaliștii pe care îi avem și vom găsi soluții.
Elias Charalambous
Antrenor FCSB

reamintesc poziția celor două echipe în clasamentul Superligii:

FCSB (54 pct.) ocupă în acest moment prima poziție, urmată îndeaproape de Rapid București (48 pct.), echipă de care se poate îndepărta la 9 puncte dacă va învinge în duelul de mâine. Între timp, FC Universitatea Cluj se află pe locul 10 cu 33 de puncte.

Meciul de pe Cluj Arena poate fi urmărit în direct la Prima Sport 1, Digi Sport 1 și Orange Sport 1 de la ora 20:30

S-ar putea să-ți placă și...

Mai multe de la autor